Skip Navigation
 
http://www.musicgroup.nlDe CD Fabriek BV
Postbus 10009
6000 GA Weert

T: +31 (0)495-564145
F: +31 (0)495-562514


E: info@cdfabriek.nl  

CD Fabriek op Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Platenmaatschappij

Musicgroup BV meer dan alleen een CD & DVD Fabriek  Music en more !!

De Musicgroup BV is onderdeel van de CD fabriek BV in Weert, een bedrijf dat zich bezighoud met niet alleen het vervaardigen van DVD en CD en andere digitale media maar ook weten wij de weg naar eventuele platenmaatschappijen distributie en de mogelijkheden van pluggen en promotie voor commerciŽle cd en dvd producties.

Tevens kunt u in overleg de promotie van u product op radio TV en internet door ons te laten verzorgen , zelfs bestaat er de mogelijkheid om via ons een professionele video clip te maken zie www.ericdikeb.nl  incl. absoluut uitzendgarantie op meer dan 13 tv-stations.

Indien wij de distributie verzorgen wordt u product aangeboden in alle cd-shops incl. bekende winkelwarenhuizen in Nederland en BelgiŽ zie www.thats-entertainment.nl 

De Musicgroup bv gaat verder waar andere allang gestopt zijn, door de jarenlange succesvolle ervaring met onze eigen labels en onze contacten in de Muziek industrie , bereikt u een optimaal resultaat om uw product bekendheid te geven.

Onze muziekuitgeverij B.C.S. Publishing speelt een actieve rol in de promotie van uw product !

BV:

  • Het legaal downloaden van muziek op het internet.
  • Aanmelden van u productie bij de Mega-charts
  • Of eventueel de Olon verzamel cd komt maandelijks bij meer dan 350 Radio en TV stations.
  • Ook hebben wij het juiste adres voor een plugger
  • Barcode incl. bestelnummer op de cd-hoes
  • U productie aanmelden bij belangrijke muziek sites bv www.zingendnederland.nl

Het maken van zeer professionele cd en dvd covers via ons eigen ontwerpbureau www.cdhoes.nl is geen probleem incl. de plaatsen van barcode en bestelnummer i.v.m de distributie naar de cd-shops.

Bij de Musicgroup bv bestaat er de mogelijkheid om commerciŽle producties onder te brengen op een van onze platenlabels.


 

 
 
« ga terug|print|vertel kennis